محققان در آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم کامپیوتری (CSAIL) موسسه فناوری “ماساچوست MIT ” با همکاری موسسه تحقیقات محاسباتی قطر (QCRI) موفق به توسعه یک سیستم مبتنی بر
هنگامی که هوش مصنوعی سر از آشپزخانه ها در می آورد!
عبارات مهم : سیستم
به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، این سیستم تازه علاوه بر تشخیص مواد اولیه، می تواند حتی دستورالعمل هایی را جهت پخت غذاهای مشابه ارائه دهد.
هنگامی که هوش مصنوعی سر از آشپزخانهها در میآورد!
تیم CSAIL پیشتر و با همکاری محققانی از سوئیس و هنگ کنک، یک پایگاه اطلاعاتی از بیش از یک میلیون تصویر غذا به نام “Recipe1M” و الگوریتم های مورد نیاز جهت تشخیص آنها و استخراج اطلاعات بافایده از آنها را ایجاد کرده است.
آنها این کار را با وارد کردن داده ها به یک شبکه عصبی مصنوعی به نام Pic2Recipe انجام دادند که این شبکه به صورتی آموزش دیده تا با دیدن تصویرهای بتواند الگوهایی را پیدا کند تا به واسطه آنها بتوان بین غذای مورد نظر و دستورالعمل تهیه آن ارتباط برقرار کرد.
محققان در آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم کامپیوتری (CSAIL) موسسه فناوری “ماساچوست MIT ” با همکاری موسسه تحقیقات محاسباتی قطر (QCRI) موفق به توسعه یک سیستم مبتنی بر
ایده طراحی Pic2Recipe این است که تصویری از یک غذای آماده شده است به آن داده شود و این سیستم باید بتواند لیستی از مواد تشکیل دهنده آن را به کاربر ارائه کند. سپس آن را با سایر تصویرهای مطابقت داده و لیستی از غذاهای دیگری که دستورالعمل های مشابه دارند را ارائه کند.
یک نسخه راحت آنلاین از این فناوری وجود دارد که عموم مردم می توانند از آن استفاده کنند.
تاکنون، Pic2Recipe با موفقیت توانسته است تا مواد تشکیل دهنده دسرهایی مانند بیسکوئیت یا کلوچه ها را به عالی ترین شکل تشخیص دهد ولی هنوز جهت حدس مواد تشکیل دهنده غذاهای پیچیده تر مانند سوشی، اسموتی(نوعی نوشیدنی) و نوشیدنی های ترکیبی دچار مسئله می شود. این تیم تحقیقاتی می گوید که سیستم تازه همچنین با غذاهای بسیار مشابه مانند انواع متفاوت لازانیا مسئله دارد.
هنگامی که هوش مصنوعی سر از آشپزخانهها در میآورد!
طبق گفته محققان MIT، قدم بعدی این است که سیستم را طوری آموزش دهند که بتواند نحوه پخت و آماده شدن غذا را نیز تشخیص دهد. جهت مثال بتواند به کاربر بگوید که گوجه فرنگی ها کبابی شده است یا به صورت بخارپز آماده شده است اند.
همچنین بتواند انواع مختلفی از یک ماده غذایی، مانند قارچ های مختلف، پیاز یا سیب زمینی را نیز از یکدیگر متمایز کند.
محققان در آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم کامپیوتری (CSAIL) موسسه فناوری “ماساچوست MIT ” با همکاری موسسه تحقیقات محاسباتی قطر (QCRI) موفق به توسعه یک سیستم مبتنی بر
نتایج این تحقیق در این ماه در کنفرانس چشم انداز کامپیوتر و تشخیص الگو در هونولولو ارائه خواهد شد.
واژه های کلیدی: سیستم | هوش مصنوعی | مواد تشکیل دهنده | اخبار علمی و آموزشی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...